De organenroof

De regering vind het nodig om voor wat voor reden dan ook de organen van overledenen te bemachtigen voor transplantatie doel einden. Hiertoe is het register een middel.

In plaats van dat ze standaard NEE ingevuld zouden hebben, hebben ze geen bezwaar gekozen. Dit is niet voor niets, want de staat meent het eigendomsrecht op ons te hebben. Dit blijkt al dat het niet registreren van een geboorte een misdrijf is.

Verder worden er veel dingen verzwegen. Wat is hersendood? Normaal zou je zeggen dat er geen enkele functionaliteit meer bestaat, maar dat is niet waar, want dan ben je dood. Nee er is geen reacties meer op veel prikkels. Pijn prikkels kunnen vaak nog gevoeld worden, maar er wordt geen reactie meer vertoont. Het ECG toont geen activiteit meer. De lagere autonome functies werken nog wel.

Voordat je JA invult lees de onderstaande berichten maar eens door.